Etusivu                Ratkaisut             Palvelut                Referenssit          Uutiset                 Yhteystiedot      

Kumppanit

 
   
 
   
 
   
 

 

Ajattele asiakasta – myyt enemmän!

 

FastMail on ohjelma joka osaa muotoilla viestisi sähköpostiksi kärsivällisesti ja tarkasti ohjeiden mukaisesti. Yksinkertaiselta näyttävä teksti muuttuu myyväksi markkinointiviestiksi. Helppojen ja yrityksesi ilmeen näköisten mallipohjien avulla viestit on helppoa ja nopeata toteuttaa.

 

Ajattele itseäsi – pääset helpommalla!

 

FastMail on suunniteltu nimenomaan tiedottajan, markkinoijan  ja myyjän työkaluksi. Sen nopeus ja helppokäyttöisyys auttavat sinua selviämään päivittäisistä tehtävistäsi tehokkaasti ja vaivattomasti.

 

Me ajattelemme sinua – et jää yksin!

 

Kun valitset FastMailin, valitset myös toimivan FastMailin palveluorganisaation: Tarjoamme opastuksen ja ystävällinen puhelintuki palvelee nopeasti kaikissa tilanteissa puhumattakaan internet palveluistamme.

 

FastMail – uusinta tekniikkaa

FastMail -suoramarkkinoinnin ja uutiskirjeiden postitusohjelma on uusinta tekniikkaa hyödyntävä helppo, nopea ja tehokas tiedottajan, markkinoijan ja myyjän työkalu — tehostat toimintaasi, saat aikaan enemmän ja nopeammin!

Ehdoton työkalu jokaiselle!

FastMail – tehokkuutta viestintään

Fastmailin avulla viesti voidaan lähettää perinteisenä postikirjeenä, sähköpostina tai jopa tekstiviestinä samanaikaisesti yhdelle taikka tuhannelle vastaanottajalle. Yksinkertaisesti nappia painamalla. Ja tutusta Microsoft Word tekstinkäsittelyohjelmasta.

Ota renki töihin ja uutiskirjeiden lähetys hoituu helposti

FastMail on jokaisen tiedottajan ja myynti/markkinointihenkilön ahkera ja rivakka renki, jolle voi huoleti antaa arkipäivän rutiinit hoidettavaksi. Itse voit keskittyä vain tuottavaan työhösi. Ja saat aikaan enemmän, nopeammin ja helpommin!

Renki hoitaa postitusrutiinit

FastMail on renki joka voi hoitaa sellaiset arkipäivän rutiinit kuin myynti- ja kampanjakirjeiden tulostuksen, kuorituksen, tarrojen liimaamisen ja kuljetuksen postiin. Isäntää ei turhaan vaivata hanttihommilla.

Renki on nuuka

FastMail renkinä osaa tinkiä postin kanssa ja löytää edullisimman tavan hoitaa markkinointiviestisi perille. Jos ilmainen sähköposti soveltuu, käytetään sitä. Joskus taas perinteinen kirje on sopivin muoto viestille. Toisinaan tekstiviesti muistutus on parastapa.

Renki on tarkka

FastMail on renki joka osaa muotoilla sähköpostin ja www-sivut kärsivällisesti ja tarkasti ohjeiden mukaisesti. Yksinkertaiselta näyttävä teksti muuttuu myyväksi markkinointiviestiksi. Helppojen ja yrityksesi ilmeen näköisten mallipohjien avulla viestit on helppoa ja nopeata toteuttaa.

 

Perinteinen sähköposti

FastMail sähköposti

 

 

 

 

Yhteydenotto: FastMail myynti

 FastMail copyright © 2012, Antti Merisalo