Etusivu                Ratkaisut             Palvelut                Referenssit          Uutiset                 Yhteystiedot      

Kumppanit

 
   
 
   
 
   
 

 

MC900014416[1]

FastMail Katsastaja on ratkaisu katsastuskonttoreille

 

 

FastMail Katsastaja tekee asiakaistasi kanta-asiakkaita.

Kun haluat varmistaa, että asiakkaasi katsastavat autonsa jatkossakin sinun konttorissasi, ota käyttöön FastMail Katsastaja!

 

FastMail Katsastaja on katsastuskonttoreille sovitettu versio FastMail ohjelmasta. Sen avulla tiedotteet ja markkinointiviestit voidaan lähettää perinteisenä postikirjeenä, sähköpostina tai vaikka tekstiviestinä samanaikaisesti yhdelle taikka tuhannelle vastaanottajalle. Yksinkertaisesti nappia painamalla. Ja tutusta Microsoft Word tekstinkäsittelyohjelmasta. Uusien ohjelmien tai tiedotustapojen opettelua ei tarvita.

 

FastMailille voi huoleti antaa arkipäivän rutiinit hoidettavaksi. Itse voit keskittyä vain tuottavaan työhösi. Ja saat aikaan enemmän, nopeammin ja helpommin!

 

FastMail osaa tinkiä postin kanssa ja löytää edullisimman tavan hoitaa markkinointiviestisi perille. Jos ilmainen sähköposti soveltuu, käytetään sitä. Joskus taas perinteinen kirje on sopivin muoto viestille. Toisinaan tekstiviesti muistutus on paras tapa.

 

FastMail osaa muotoilla sähköpostin ja www-sivut kärsivällisesti ja tarkasti ohjeiden mukaisesti. Yksinkertaiselta näyttävä teksti muuttuu myyväksi markkinointiviestiksi. Helppojen ja yrityksesi ilmeen näköisten mallipohjien avulla viestit on helppoa ja nopeata toteuttaa.

 

FastMail on helppo oppia ja nopea käyttää. Se maksaa itsensä lyhyessä ajassa takaisin ajansäästönä ja tehokkaampana myyntinä, markkinointina tai tiedottamisena. FastMailin toiminta perustuu yhteistyöhön ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, joissa tarjoamme varmasti ja nopeasti opastuksen, päivitykset ja asiakastuen. Kaikki nämä palvelut pitää olla kunnossa, jotta yrityksen tärkeä työkalu, FastMail, toimii täydellisesti.

 

 

FastMail Katsastaja on valmispaketti!

 

 

 

Yhteydenotto: FastMail myynti

 FastMail copyright © 2012, Antti Merisalo